12χρονη Κολωνός: Η μητέρα επιτέθηκε προς τον Μίχο – Μεταφέρθηκε στα κρατητήρια

Εκτός εαυτού βρέθηκε η μητέρα της 12χρονης θύμα βιασμού και μαστροπείας στην υπόθεση του Κολωνού κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της 12χρονης επιτέθηκε φραστικά σε βάρος του Ηλία Μίχου, την ώρα που αγόρευε μία εκ των συνηγόρων του βασικού κατηγορούμενου της δυσώδους υπόθεσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη ξεκίνησε να φωνάζει με αποτέλεσμα τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα αρχικά να επέμβουν κατευναστικά και στη συνέχεια για να την απομακρύνουν καθώς η ίδια άρχισε να πετάει πράγματα.

Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στα κρατητήρια, όπου παρέμεινε για την υπόλοιπη ώρα, με τους συνηγόρους να συνεχίζουν τις αγορεύσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε κατά την αγόρευσή της την ενοχή της μητέρας της 12χρονης, για όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Στόχος του δικαστηρίου παραμένει η ολοκλήρωση της διαδικασίας και η εκφώνηση της απόφασης έως το τέλος Μαρτίου καθώς τον επόμενο μήνα λήγει το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης (18 μήνες) για αρκετούς από τους κατηγορούμενου, μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Μίχος (το 18μηνο λήγει στις 7 Απριλίου).

Επιπλέον, όσον αφορά στον Ηλία Μίχο η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τις κατηγορίες που αφορούν βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού.

Αντίθετα, πρότεινε την ενοχή του 55χρονου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή, πρότεινε προς το δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί